dissabte, 2 de juliol del 2011

Ja tenim aquí la GEGANTADA de les Santes

Falten quasi tres setmanes per la GEGANTADA de les Santes. Som uns quaranta cinc gegants o gegantons els que hi prendrem part aquesta edició, a més de la Família Robafaves. La gresca està assegurada, farem sonar la nostre música, fent saltar els nostres nans i fent ballar tots els gegants. Com sempre, la Colla de la Geganta Anna no hi faltarà i si us va agradar la música dels grallers i timbalers/es, us han preparat noves peces que us faran ballar i dansar sense parar!.


Segur que tots tenim moltes ganes de que comencin les Santes, i ho demostrarem sortint tots al carrer amb la nostre Geganta, serem més de cinquanta entre pares, mares, nens i nenes. Des d’aquí, fem una crida a tota la gent de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró que s’hi animi i que ens acompanyi a la Cercavila.


Les plantades dels gegants serà a les 17:30h, a les 17:45h es farà una tabalada i a les 18h s’iniciarà la cercavila. Es preveu l’arribada a la plaça Santa Anna al voltant de les 19:30h, on es faran diferents balls amb els gegants participants.


!US HI ESPEREM A TOTS!