dimarts, 29 de novembre del 2011

Festa del 7è Aniversari de la Geganta Anna

Aquest diumenge passat, dia 27 de novembre varem celebrar el 7è aniversari de la Geganta Anna.

La festa es va iniciar amb una cercavila pel centre de la ciutat, on van participar en Cisquet, en Joaquim i la Maria, en Pau (nou gegantó del l’escola del Cor de Maria), en Mia, la Lourdes, l’Executiu, l’Isidre, l’Iris, l’Amador, la Rosa, en Cisquet i en Mingu, el Negrito, en Perich, en Toti, en Wally  i l’Anna. 8 colles convidades, 9 gegants, 9 gegantons, 280 geganters i el grup “grallers, quina canya”.

      

Un cop finalitzada la cercavila, al poliesportiu, va tenir lloc el ball de gegants, on tothom va poder gaudir dels balls i la música dels grallers i timbalers de les colles.



El final de festa, va anar a càrrec del grup d’animació “Punky Fruti”, que va fer ballar a grans i petits, i ho vam passar d’allò més bé.

     

Esperem que tots els que ens vareu acompanyar passéssiu una bona estona, ja que festa estava pensada perquè tots els alumnes i familiars de l’escola poguessin viure amb nosaltres aquest dia tant especial.

La colla està molt satisfeta de com va anar el matí. Volem agrair a tota la gent que ha fet possible aquest aniversari, especialment a les colles convidades, l’Escola Pia i als membres de la nostra colla, que desinteressadament han col·laborat en la preparació d’aquesta festa. 

Aquesta celebració s’emmarca dins dels actes de commemoració del 275è aniversari de l’Escola Pia Santa Anna a Mataró, degut a aquesta celebració ens van acompanyar els nans del mercat de Sant Antoni de Barcelona, acompanyats d’una cobla de tres quartans, anomenada "Calaix desastre".

     

1 comentari:

carme ha dit...

Realment, de nou veient les fotos, m'adono de la festassa que varem fer i de les cares d'alegria de tots nosaltres, petits i grans. Va ser un dia genial, molta feina, derrotats al final, però com sempre,... !!!!ha valgut la pena!!!
Un petonàs a tots els geganters de la colla de la Geganta Anna, i fins la propera.