dijous, 11 d’octubre del 2012

Els nens de P4, han fet una CRIDA!!!!!!



Bon dia geganters i geganteres!!!!!

Us recordeu del clam popular dels nens/es de P4 demanant una samarreta de la geganta?

Doncs a la colla ja hi estem treballant!!!


 Com que la iniciativa va sorgir dels propis nens/es de l’escola, des de la colla hem volgut que siguin ells mateixos els que participin en l’ELECCIÓ DEL DISSENY DE LA SAMARRETA!!

Per això durant els propers dies els nens i nenes aniran rebent pistes sobre la idea de fer una samarreta de la Geganta; de manera que al final, siguin els propis nens/es els qui, escollin el disseny definitiu de la samarreta entre 2 o 3 propostes !!

Creiem que d’aquesta manera farem que els nens/es sentin la geganta més propera i estiguin més il·lusionats en el fet de poder portar una samarreta de l’Anna!!!

Us adjuntem unes primeres imatges que podreu veure a Infantil i a 1er i 2on de Primària per tal de començar a entusiasmar els nens i nenes!!!!!!!!

   


 Esperem que entre nosaltres, les mestres (que estan encantades amb la idea) i tots els pares,... puguem despertar en els nens la mateixa IL·LUSIÓ que tots nosaltres estem tenint en l’elaboració de la SAMARRETA DE LA GEGANTA ANNA!!!

ANTECEDENTS

Correu redactat per una mare de la colla, a finals de setembre:

Hola geganters!!
 Ahir a la classe del meu fill (P4) es va organitzar una REVOLTA!!!!
 Una nena de la classe aixeca el dit i diu:
 - Montse, jo vull fer una pregunta. I la professora li diu endavant doncs. La nena respon:
- Doncs a l'escola bressol de la meva mare TOTS els nens/es tenen una samarreta amb el gegant de l'escola. Per què nosaltres no tenim samarretes de la Geganta Anna?  
Amb el que la professora contesta:
 - Doncs sabeu què farem? Quan vingui la mama o el papa de l'Aniol que són geganters els hi preguntarem!!
 No us podeu imaginar les vegades que em vaig haver de parar al passadís de P4 perquè els 25 NENS que van a la classe de l'Aniol em van dir: "VOLEM UNA SAMARRETA DE LA GEGANTA ANNA!"
 Amics geganters, com veieu el POBLE HA PARLAT i volen samarretes de la Geganta! Es poden fer, oi? Digueu que sí que cada dia m'he d'enfrontar amb 25 nens que volen una samarreta!! Suposo que es deuen haver de buscar impressors i parlar amb ells de com va el tema, quan costa,...
 Bé, si podeu posar aquest tema a l'ordre del dia de la reunió,... us estaria eternament agraïda