dilluns, 4 de novembre del 2013

IX ANIVERSARI DE LA GEGANTA ANNA i presentació del GEGANTÓ del PARE JOAN

Benvolgudes famílies,

Com molts de vosaltres sabeu, cada any durant el més de novembre, celebrem l’Aniversari de la primera sortida de la Geganta Anna per Mataró.

Enguany, hem avançat la FESTA per poder-la celebrar a la plaça del Pare Joan i no coincidir amb les parades de la Fira de Santa Llúcia de la Plaça Santa Anna.

Aquest any serà el dissabte 16 de novembre, celebrem el IX Aniversari i us volíem convidar a acompanyar-nos durant la cercavila que farem pel centre de la ciutat.

Aquest any us hem preparat una GRAN SORPRESA!!, presentarem el nou GEGANTÓ del PARE JOAN HERRERO.

PROGRAMA DE LA SORTIDA:

17:00 Plantada de gegants: Trobada de tots els gegants participants a la plaça del Joan Herrero, a la Creu de Terme. 

17:30 PRESENTACIÓ DEL GEGANTÓ del PARE joan: Presentació institucional del Gegantó del Pare Joan. 

Hi assistiran el Sr. Joaquim Fernández, primer tinent d'alcalde i regidor de cultura, participació i nova ciutadania, el pare Agustí Herrero, escolapi i el Sr. David Gallemí, director de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró.


17:45 Inici cercavila. Recorregut: carrer Santa Marta,  Pl. de les Tereses, Carrer Sant Josep, carrer d'en Moles, carrer Argentona, Riera, , Plaça de Santa Anna i Plaça de Joan Herrero.

19:00-19:30  Ballada: es finalitzarà la sortida amb una ballada conjunta de totes les colles participants a la Plaça del Pare Joan Herrero, al costat de l’escola.




US HI ESPEREM A TOTS !!




Colles convidades: Colla Gegantera del barri de Sant Antoni de Barcelona, Colla Gegantera del Cor de Maria, Colla Gegantera MD de Lourdes, Colla Gegantera de Valldemia i AAVV de la Llàntia.