Qui som


Benvinguts al Bloc de la Colla Gegantera de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró, altrament coneguts com “Colla de la Geganta Anna”.
La colla de l’Anna la formem un grup de famílies vinculades d’alguna manera amb l’escola Pia Santa Anna de Mataró. Hi ha infants, nens, no tan nens, mares, pares i antics alumnes.
Tots junts, a traves d’assemblees obertes a tots els components de la colla, som els que decidim el futur de la Geganta i els que la traiem a ballar per els carrers i places de la Ciutat.
Dins de la colla ens dividim en portants, músics i acompanyants. Els portants més joves són els encarregats de fer ballar els tres capgrossos, els dos últims incorporats l’any 2010, que acompanyen a l’Anna. Els músics de l’Anna són els responsables de marcar el ritme de ball. Ho fem a base del tabals i gralles.
Si vols formar part d’aquesta gran família, com a portador, músic o acompanyant posat en contacte amb nosaltres!
Organigrama de la colla 2012:
 • CAP DE COLLA: David Berenguer (cap de colla sortint Jordi Riera)
  És el màxim responsable de la colla. Coordina i delega totes les tasques a realitzar pel bon funcionament de la colla. És el referent a les cercaviles i representa la colla.
 • TRESORER: Xavier Bravo (tresorer/secretari sortint Joan carles Díaz)
  És el responsable de l’economia de la colla. 
 • SECRETARI: Ramón Badosa (tresorer/secretari sortint Joan carles Díaz).
  És responsable de prendre nota a totes les reunions i d’avaluar l’assoliment dels objectius plantejats per la colla.
 • RESPONSABLE DE PORTANTS: Pere Bravo (Caps de portants sortints; Jaume Rigoza i Jordi Serena)
  És el responsable de controlar l’assistència de portants a les cercaviles i de procurar pel manteniment de les figures. També és el referent dels portants en cercaviles. 
 • RESPONSABLE DE NANS: Lluís Agustí
  Responsable de coordinar els nans a les cercaviles i de tot el referent a aquestes figures i portants.
 • RESPONSABLE DE MÚSICA: Imma Puga (Responsable de Música sortint; Carles Cristòfor)
  És el responsable de coordinar els possibles assajos dels músics de la colla. És el referent dels músics durant les cercaviles. Tindrà cura de mantenir un mínim d’assistència de músics a les cercaviles.
 • RESPONSABLE DE COMUNICACIÓJosep Iglesias
  Es farà càrrec de totes les eines de comunicació de les que disposi la colla. Actualment són la gestió del correu electrònic i el manteniment del Bloc (web pública de la Colla de la Geganta).
 • RESPONSABLE D'ARXIU: Xavier Benito
  Responsable de la custòdia de tot el material gràfic de la Colla.
 • ÀREA SOCIALCarme Agustí
  Es fa càrrec de coordinar les activitats de lleure que vulgui organitzar o participar la colla. També es responsabilitza del vestuari dels integrants de la colla i del marxandatge.