dimarts, 5 de juliol de 2011

RECORREGUT de la GEGANTADA de les SANTES

Com cada any, la Gegantada de les Santes, s'inicia des de quatre indrets diferents de la ciutat, des de on comencen diferents cercaviles que finalitzen a la plaça Santa Anna, recollint els nans i la Família Robafaves per davant de l'Ajuntament:


Cercavila Nord:   Parc Central (plaça de la Música).


Cercavila Sud:     Plaça Josep Lopez  Miravete  (pla Boet) C/Juan Sebastian el Cano


Cercavila Est:      Plaça Josep Morgades (Havana)


Cercavila Oest:    Rda. O’Donnell cruïlla Pompeu Fabra (Esmandies)


Les plantades dels gegants seràn a les 17:30h, a les 17:45h es farà una tabalada i a les 18h s’iniciarà la cercavila. Es preveu l’arribada a la plaça Santa Anna al voltant de les 19:30h, on es faran diferents balls amb els gegants participants.


Aquest any la Colla de la Geganta Anna canvia el recorregut i participa a la cercavila Nord, que s'inicia a la Plaça de la Música, al vell mig del Nou Parc Central.  Estarem al punt d'inici des de les 17:30h i a les 18h començarà la cercavila, arribant al cap d'una hora i mitja a la plaça Santa Anna.


Durant la cercavila l’Anna anirà acompanyada de diset gegants o gegantons, la Srta. Haris, en Carretero, l’Executiu, l’Isidre, la Julia, l’Angeleta i en Miquelet, la Montserrat, l’Aja i el Tamimunt, la Colorà, el Serranet, el Guardavinyes, el Drac Alegre, el Tomàs, el Mia i el Negrito.


!US HI ESPEREM A TOTS!

[caption id="attachment_411" align="aligncenter" width="550" caption="Parc Central (Plaça de la música), Passeig de la Ciutadania, Plaça Espanya, C/ del Parc, Caminet de les Vinyes, C/ Argentona, la Riera i la Plaça Santa Anna"]Recorregut NORD Gegantada 2011[/caption]

Recorregut Google Maps