divendres, 13 d’abril del 2012

Sant Jordi 2012

TROBADA DELS GEGANTS, GEGANTES I NANS DE MATARÓ.

Com cada any quan arriba la diada de Sant Jordi ens preparem totes les colles geganteres de la ciutat per la trobada tradicional de Gegants, Gegantes i Nans de Mataró per celebrar la diada de Sant Jordi.

La Trobada serà a partir de 3/4 de 7 de la tarda (6:45) des de la plaça del carrer de l'Esplanada.

El recorregut d'enguany serà: Carrer de l'Esplanada, carrer d'Argüelles, carrer Nou de les Caputxines, Muralla dels Genovesos, La Riera i l'Ajuntament.

Al finalitzar l'acte totes les colles tocaran i ballaran una peça davant de l'ajuntament i faran la dormida del seu Gegant.

VOLS VENIR A VEURE LA DORMIDA DE LA GEGANTANNA?


Figures que prendran part de la Trobada:



Mossèn Biscuter (Cerdanyola), Lucius Marcius (AV Peramàs-Esmandies), Iluro i Alarona (Colla Gegantera d'Iluro), Ramonet (c.Sant Ramón), Negrito (Casal de la gent gran del Parc), Pare Echarri i Isidre (AV La Llàntia), Gemma (escola GEM), Ange-leta (escola Àngela Bransuela), Xanet-Xaneta (escola Anxaneta), Pep la Guineu (escola Josep Montserrat), Crossi (escola Camí del Cros), Joaquim i Maria (escola Cor de Maria), Sr. Carretero i Sra. Haris (Escola El Turó), Lourdes (escola MD de Lourdes), Mia (escola Valldemia), Anna (escola Pia Santa Anna), Cisquet (col·legi Divina Providència), Ton i Toni (escola Salesians), Sol-Ixent (escola Sol-Ixent), Pep Figueret (EB les Figueretes), Set-homes (escola Camí del Mig), Galeneta (escola Angeleta Ferrer), Montserrat, Aja i Tamimunt (Vocalia de dones de Rocafonda), Menuda (EB Els Menuts), Drac Alegre (escola Vista Alegre), Laia Sigilata (AV Pla d'en Boet), Guardavinyas (AV Cirera), Ferm i Pere (AV Havana i Rodalies) i per finalitzar la Família Robafaves i els Nans de la Ciutat.

1 comentari:

Jornada Cultural de NANS a P4 « Colla gegantera Escola Pia Santa Anna Mataró ha dit...

[...] que el dilluns tenim jornada Gegantera de Sant Jordi, podeu trobar més informació en un altre POST del bloc de la [...]