dimarts, 27 de novembre del 2012

8è Aniversari de la Geganta Anna

Aquest dissabte varem celebrar el 8è Aniversari de la Geganta Anna, no hi ha paraules per descriure la quantitat de gent que ens va acompanyar durant tota la cercavila, amb moltissims nens amb la NOVA SAMARRETA de la Colla. Probablement la cercavila més participativa que recordem.



MOLTES GRÀCIES!! i FELICITATS, per lo que hem aconseguit TOTS JUNTS!!


Els sis gegants, gegantó i els quatre nans que hi van prendre part van estar unes dues hores ballant sense parar al ritme de gralles i tabals.



Prémer la imatge per veure el recull de fotografies.

A l'hora de començar la cercavila, no hi cabia ni una agulla a la plaça de les Tereses. Varem sortir amb retard perquè hi havia un acte a davant de l'Ajuntament. La cercavila va anar bastant lenta per la quantitat de gent que hi havia per el recorregut. El recorregut es va haver de modificat degut als actes que es feien a la plaça de l'Ajuntament i sobretot per la gran quantitat de parades que hi ha, aquest any, al voltant de la nova plaça del Pare Joan Herrero (final previst).


Finalment, després de més de dues hores de cercavila, varem tornar a la plaça de les Tereses, on les colles varem fer els balls finals i tots els assistents van disfrutar ballant al ritme del boggie boggie, interpretat pels músics de totes les colles. Simplement FANTÀSTIC.


Des d'aquí volíem agrair públicament la participació que han tingut tots els integrants de la colla per fer possible que aquest any poguéssim estrenar les NOVES SAMARRETES. Particularment, a la Núria Valero i la Xènia Mercader  (mares de P4 impulsores de les Samarretes i de l’auca), a en Marc Molina que sense ell no hauríem tingut les samarretes i a les professores de l'escola, sense ell/es no hauria estat possible. I a la resta de Colla de la Geganta que va participar en les reunions de preparació i a la venda a la botigueta. GRÀCIES.


Us deixem alguns dels comentaris que ens han fet arribar i us animem adjuntar-ne algun més:


"Moltes felicitats, la veritat és que va ser un èxit, pel centre un munt de nens i nenes amb les samarretes. Bé, moltíssimes felicitats i gràcies, és un orgull per l’escola tenir una colla tant activa i  present tant a la ciutat com a l’escola."


Director de l'escola


"En primer lloc, felicitar-nos a tots plegats per la gran cercavila d'ahir i pel berenar posterior. Jo, personalment, no sé si havia vist mai una cercavila d'escola amb tanta participació. L'ambient del berenar també va ser fantàstic ... sobretot amb el recital de gralla final a càrrec del "crack" graller dels Salesians!!."


Cap de colla


"Mai havia vist pel centre de Mataró, tants nens que duguessin alguna mostra d'identitat tan evident com la nostra samarreta."


"Jolines !!!!! que estem fent una família gegantera Collonuda!!!!!!"


"El dissabte va sortir TOT rodó, però em quedo amb "EL BON ROTLLO"  que varem viure entre tots nosaltres i amb els integrants de les altres colles, ...


"I tant, va ser la primera vegada que anàvem, i vam quedar molt contents. Encara tinc mes ganes d'aprendre a tocar la gralla."